Nå er de første utstillerne til Trondheim Vegan Fair 2016 klare!

Den Grønne Kassa

Den Grønne Kassa er en plantebasert og 95% økologisk matkasse som sendes til hele Norge. Matkassen er et samarbeid mellom den veganske nettbutikken Veganermat og Ingrid Helene Jurs som også står bak matbloggen Veganslife.com.

På standen vil du få mulighet til å se på oppskriftsheftene fra tidligere menyer, snakke med matkreatør Ingrid som komponerer alle oppskriftene og menyene, samt registrere deg som ny kunde og abonnent av Den Grønne Kassa med 20% på første levering.

 

Ducky

Ducky samler personlige og team-baserte miljøtiltak som monner. Tiltakene er håndplukket og forskningsbaserte. De er positive og enkle å sette i gang med. I Ducky kan du registrere dine tiltak i hverdagen og lære mer om hvordan du bidrar til et bærekraftig samfunn. De fleste tiltakene er bra for klimaet, helsen din, lommeboka og nærmiljøet. Du kan følge bestemor eller naboen og se hva de gjør, gi dem anerkjennelse for innsatsen og gjennomføre utfordringer og konkurranser.

Gjennom Ducky blir effekten av dine handlinger forsterket, både ved at dine handlinger inspirerer andre, og ved at nærlingsliv, kommuner eller organisasjoner forplikter seg i kampanjer.

 

Dyrebeskyttelsen Sør Trøndelag

Dyrebeskyttelsen Sør Trøndelag er en frivillig organisasjon, hvor frivillige yter ulønnet innsats for dyrenes velferd på  fritiden sin. Den daglige driften blir organisert av styret og utført i samarbeid med frivillige hjelpere som fosterhjem, brakkestellere og kjørere som frakter dyr til og fra veterinær.

Dyrebeskyttelsen har hendene fulle med hjemløse og mishandlede dyr. Dyrene må være vår første prioritet, for uten oss har de ingen.

 

Effektiv Altruisme NTNU

Effektiv Altruisme NTNU har som mål å gjøre verden best mulig for alle, også dyr. Vi er opptatt av å finne ut hva som da fungerer best. Hva burde vi prioritere for å hjelpe flest mulig dyr? Alle monner drar, men noen drar veldig mye mer enn andre.

 

Elsykkelbutikk

Elsykkelbutikken leverer elsykler av alle typer og fasonger. Din gamle sykkel kan få nytt liv med motoriseringssett, eller bilen kan parkeres med en romslig transportsykkel med elmotor.

 

Etikken

Etikken er en ideelt drevet butikk og nettbutikk med miljøvennlige, menneskevennlige og dyrevennlige dagligvarer, klær og gaver. De har også det største utvalg av vegansk ost- og kjøtterstatninge i Trondheim!

 

Ivar Matlaus Bokkafe

Ivar Matlaus Bokkafé er en anarkistisk bokkafé i Trondheim. Bokkafeen drives på en idealistisk og kollektiv måte. De selger bøker, plater, cder, klær, patcher osv. og har jevnlig foredrag om alt fra politikk til okkultur og kan brukes som forum for politisk aktivitet.

 

Lush Trondheim

Lush Trondheim selger miljøvennlige produkter som ikke er testet på dyr, hvor alt er ferskt og håndlaget. De selger blandt annet ansiktsprodukter, hårprodukter, dusjprodukter, badekarprodukter og sminke.

 

Neven

Neven er fra Oslo og de lager hudepleie produkter som er håndlaget av vegetabilske oljer, urteektrakter og eteriske oljer. De bruker bare plantebaserte og økologiske ingredienser. De bruker heller ikke  syntetiske konserveringsmidler, farger eller kjemiske parfymer.

 

NOAH

NOAH er en organisasjon som jobber for alle dyrs rettigheter. På Vegan Fair vil de prate med folk om dyrs rettigheter, dele ut sine flotte vegetarmagasiner og annen informasjon, og selge et lite utvalg av varer fra nettbutikken. Det blir også anledning til å melde seg inn i NOAH for de som ønsker å støtte NOAH – alle som melder seg inn på fesivalen får med seg et gratis handlenett!

 

Persilleriet

Persilleriet åpnet sitt første vegetariske spisested i 2005, og etter 11 år er de i dag Trondheims eldste kjøttfrie restaurant. I dag driver Persilleriet to avdelinger, og sprer grønnsaksglede gjennom cafédrift, matkurs, festivalmat og catering. Persilleriets matfilosofi er å kunne tilby god og sunn mat som gir påfyll av positiv energi i en hektisk hverdag.

 

Redondo Aternative Mexican Cooking

Rosalia Redondo har som mål å utforske og gjøre tilgjengelig mat fra verden, med fokus på vegan, vegetarmat og rawfood fra sitt opprinnelige hjemland Mexico.

 

SCENT

SCENT er et cruelty-free og eco-friendly konsept. De forhandler kjente amerikanske merker og har butikker på Sirkus Shopping og i Dronningens gate 48. De selger alt innenfor velvære, med hovedfokus på hudpleie og sminke, – men har også te og proteinbarer.

 

Stammen

Stammen er en koselig kafe i Kongens gate. De servere sund og god vegansk mat  og økologiske drikker og har mange forksjellige kulturelle arrangmenter feks. stand-up, brettspillkvelder, kunstutstillinger, konserter, foredrag, quiz og mye mer.

 

Hvis du vil melde deg på Trondheim Vegan Fair 2016 må du fylle ut registreringsskjemaet her
Share: Pinterest

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Name *
  • Website