Vegansk kokkekurs med Per Viderup

Få en smakebit av Trondheim Vegan Fair den 7. April!

Per Viderup viser oss hvordan vi kan lage god, sunn og ekte at fra bønner, erter og linser. Kurset er gratis og åpen for alle.

Det blir også mulig å kjøpe Per sin nye kokebok, “Belg Selv”. Belg Selv er en bok om bønner, erter og linser. Det er en røff verkstedsdokumentar som viser leseren hvordan belgfrukt, på enkelt vis, blir til god, sunn og ekte mat.

Facebook arrangementet finner du her

 

per facebook pic.png

Share: Pinterest

One Coment, RSS

  • 16/04/2016 @ 18:12 Svar

    Belgvekster er sunn og næringsrik mat som burde brukes mye mer! Takket være det høye innholdet av protein og jern kan belgvekster erstatte kjøtt i kosten. FN har erklært 2016 for belgvekstår! I Norge kan dyrkning av bønner og erter øke med 40 ganger. Her er Helsepersonell for plantebasert kosthold sitt faktaark om belgvekster https://hepla.no/media/belgvekster-faktaark/

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Name *
  • Website