Meny Solsiden lanserer en vegetardisk!

Etter vegetardisken åpnet i Olso har vi i Trondheim vært litt sjalu, men nå har vi og fått vår egen vegetardisk og det er vi veldig glad for! Nå kan du kjøpe god og sunn linsesalat, fersk mangosalat eller deilig vårruller i disken og ikke bare det, Meny satser på vegetar og vegansk mat og utvide disken i løpet av de neste ukene.

Vi fikk snakke med Ståle Sandivk, ferskevaresjef på Meny Solsiden og han fortalte oss at et økt etterspørsel fra kunder og den storsuksessen av vegetardisken i Oslo kommer de til å lansere blant annet veganske og vegetariske ferdigsupper og en vegansk aioli!

Vi i Trondheim Vegan Fair gleder oss til å se hvordan det kommer til å gå med vegetardisken på Meny Solsiden, og ønsker dem lykke til med satsingen.

Se filmen for å finne ut mer! 🙂

Share: Pinterest

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Name *
  • Website