Utstillere

Ali Baba Falafel 

Ali Baba Falafel stiller opp med trucken deres og de serverer autentisk syrisk falafel. De serverer falafelrull med nystekte falafelboller, sprø isbergsalat, hummus, tahini, tomat, mais, pickles og mynte. 

Alternative Mexican Cooking

Rosalia Redondo har som mål å utforske og gjøre tilgjengelig mat fra verden, med fokus på vegan, vegetarmat og rawfood fra sitt opprinnelige hjemland Mexico.

 

Dyrebeskyttelsen Sør Trøndelag

Dyrebeskyttelsen Sør Trøndelag er en frivillig organisasjon, hvor frivillige yter ulønnet innsats for dyrenes velferd på  fritiden sin. Den daglige driften blir organisert av styret og utført i samarbeid med frivillige hjelpere som fosterhjem, brakkestellere og kjørere som frakter dyr til og fra veterinær.

Dyrebeskyttelsen har hendene fulle med hjemløse og mishandlede dyr. Dyrene må være vår første prioritet, for uten oss har de ingen.

 

Etikken

Etikken er en ideelt drevet butikk og nettbutikk med miljøvennlige, menneskevennlige og dyrevennlige dagligvarer, klær og gaver. De har også det største utvalg av vegansk ost- og kjøtterstatninge i Trondheim!

 

Falafelkompaniet

Falafelkompaniet kommer på TVFs julemarked med trucken deres. De lager mat med sjel: ekte mat, ekte råvarer og ekte håndverk.

 

Folkekjøkkenet

Folkekjøkkenet på svartlamon har servert gratis kastemat i fin form hver tirsdag siden 2009. De er en del av food not bombs nettverket som har vert i over 1000 byer i verden.

 

Fristelse cafe

Fristelse cafe selger deilige veganske kaker, desserter og is!

 

Frøya Tare

Tarebacon, taresalt og tørket tare er noen av produktene du vil få kjøpt på markedet. Frøya Tare mener at tang og tare er noe av det sunneste du kan spise, og bør ha en naturlig plass i et vegansk kosthold. Frøya Tare håndhøster viltvoksende tang og tare til bruk i mat.

 

Furu Creamery

Furu Creamery lager vegansk ost som er både miljøvennlig, dyrevennlig og uten raffinerte ingredienser. De bruker tradisjonelle ostelagingsmetoder som fører til komplekse aromaer, teksturer og smaker

 

Lush Trondheim

Lush Trondheim selger miljøvennlige produkter som ikke er testet på dyr, hvor alt er ferskt og håndlaget. De selger blandt annet ansiktsprodukter, hårprodukter, dusjprodukter, badekarprodukter og sminke.

 

Lykkelig som Liten

Lykkelig som liten utvikler og selger økologiske hudpleieprodukter til mor/barn.

 

Nettverk for Dyrs Frihet

Nettverk for dyrs frihet er en dyrevernorganisasjon som dokumenterer, avslører og bekjemper dyremishandling. Deres arbeid baseres på frivillig innsats, og de jobber for alle dyrs frihet.

 

NOAH

NOAH er en organisasjon som jobber for alle dyrs rettigheter. På Vegan Fair vil de prate med folk om dyrs rettigheter, dele ut sine flotte vegetarmagasiner og annen informasjon, og selge et lite utvalg av varer fra nettbutikken. Det blir også anledning til å melde seg inn i NOAH for de som ønsker å støtte NOAH – alle som melder seg inn på fesivalen får med seg et gratis handlenett!

 

Norsk Vegansamfunn

Norsk vegansamfunn er en demokratisk forening for veganere og veganinteresserte i Norge som jobber for at det skal bli enklere å ta avstand fra utnytting av dyr. Foreningen legger vekt på etterrettelig, balansert og kunnskapsbasert informasjon om alle aspekter ved veganisme, og jobber for å gjøre begrepet mer kjent blant folk flest.

 

Persilleriet

Persilleriet åpnet sitt første vegetariske spisested i 2005, og etter 11 år er de i dag Trondheims eldste kjøttfrie restaurant. I dag driver Persilleriet to avdelinger, og sprer grønnsaksglede gjennom cafédrift, matkurs, festivalmat og catering. Persilleriets matfilosofi er å kunne tilby god og sunn mat som gir påfyll av positiv energi i en hektisk hverdag. På messen servere de hummus og chipotle kubbe.

 

Rå Redesign

Rå ReDesign lager håndlagde smykker. Blåser støvet av det gamle og utformer det til noe vakkert!

 

Simens Isbar

På julemarked lager Simens Isbar deilig vegansk milkshakes!

 

Trondheim Vegan Fair 

Salg av Trondheim Vegan Fair t-skjorter og tøyvesker og utdeling av gratis vareprøver.

 

Veganermat

Veganermat er Norges største grossist for veganske produkter og de skal ha en julebutikk på TVF sin julemarked.